Wervingcie

De wervingcie is niet zomaar een commissie. De wervingcie is uiteraard de belangrijkste commissie van onze studentenvereniging! Wat doet de wervingcie? De primaire taak van de wervingcie is mensen werven. Wij willen als commissie zoveel mogelijk nieuwe leden bij Oikos.

Dit doen wij bijvoorbeeld door de vereniging tijdens verschillende evenementen positief te laten zien. Je kunt hierbij denken aan de opendagen van Windesheim maar ook de opendagen van de KPZ. Bij de opendagen promoten wij de studentenstad Zwolle en onze eigen vereniging. Een van de belangrijkste evenementen voor de vereniging is de Bruisweek.

Tijdens de Bruisweek werken wij nauw samen met de organisatie Buro Ruis, die de week organiseert. Vaak zetten wij tijdens de Bruisweek leuke activiteiten neer voor alle studenten en worden er de meest geniale feesten beleefd bij S.V. Oikos Nomos. Naast de slapeloze nachten en drukke dagen is de commissie samen met andere enthousiastelingen van Oikos bezig met werven. Veel mensen aanspreken en zorgen dat zij interesse krijgen in onze vereniging!

Dat is niet het enige wat een commissie als de werving doet! Zo moet de werving uiteraard ook een begroting maken en letten op de financiële uitgaven in de commissie zodat de penningmeester op de hoogte blijft en de kosten kan controleren.

De wervingcie houdt ook veel contact met de BMR en bedenkt af en toe een ludieke actie. De wervingcie houdt zich bezig met allerlei zaken die de vereniging positief uitdragen.

Het is de leukste commissie van S.V. Oikos Nomos, waar ieder jaar weer een groot aantal eerstejaars graag zich voor willen inzetten!