Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vliegweek 2021!

24 augustus 2021 - 28 augustus 2021

€55.00

Van dinsdag 24 augustus tot zaterdag 28 augustus vindt de vliegweek plaats. Het is introductie van studentenvereniging Oikos Nomos! Tijdens de vliegweek leer je een grote groep nieuwe mensen kennen, de studenten hotspots van Zwolle en onze vereniging. Wees er zeker bij :). Een week die je niet snel zal vergeten en waar je met elkaar niet snel over uitsproken bent. We hebben er zin in!

Vragen over de vliegweek? Neem contact met ons op!
0623493402, bestuur@oikosnomos.nl of via onze andere social media kanalen
We nemen met jullie contact op over de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Coronaupdate:
Tijdens de vliegweek word er voor het deelnemen een negatieve PCR-Test van maximaal 48 uur oud gevraagd. Deze test laat je zien bij de entree van de vliegweek. Deze test is een verplichte handeling voor de vliegweek. We vragen hierbij expliciet om een PCR-Test omdat wij als vereniging deze betrouwbaarder vinden dan een sneltest.

Echter kunnen wij tijdens de vliegweek de 1,5 meter niet het gehele evenement waarborgen. Wij volgen de richtlijnen vanuit de overheid, en daarom is het niet verplicht om op dit evenement de 1,5m te houden. Er word wel gelet op de anderhalve meter in bepaalde situaties, maar wij zijn als vereniging van mening dat alle negatieve PCR-testen voldoende zekerheid moeten geven op een veilig evenement omtrent COVID-19.

Gegevens

Begin:
24 augustus 2021
Einde:
28 augustus 2021
Kosten:
€55.00

Locatie

Wijnbar OAK
Gasthuisplein 23
Zwolle, Overijssel 8011 SB Nederland
Telefoon:
038 422 2829
Site:
https://wijnbaroak.nl/

Organisator

Oikos Nomos
E-mail:
bestuur@oikosnomos.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar