Dé studentenvereniging van Zwolle | bestuur@oikosnomos.nl

Ad Multam Noctem

Ad Multam Noctem

Wij zijn damesdispuut Ad Multam Noctem, Adje voor intimi.

Adje is opgericht in 1999 en bestaan ondertussen (in 2016) uit 36 dames, waaronder oprichters tot eerstejaars. Ons dispuut is dan ook erg divers, van de succesvolle zakenvrouw tot docent, hulpverlener tot student. Iedereen mag er zijn, acceptatie, een erg belangrijk standpunt binnen ons dispuut en dat maakt ons ook wie we zijn.

Ad Multam Noctem staat voor “tot diep in de nacht”, het statement voor onze AGS’jes (Adje Gaat Stappen) en huisdisco’s. Maar daarnaast houden wij regelmatig een tapasavondje, een AGU (Adje Gaat Uit eten), pakken een filmpje, gaan een weekendje weg, ……… en houden supergave stedentripjes. Adje zit niet alleen in Zwolle, maar in heel Europa! Iedere donderdag drinkt Ad Multam Noctem een borreltje in het Vliegende Paard, om lekker gek te doen met z’n allen of een goed gesprek te houden.

Als enige dispuut van S.V. Oikos Nomos heeft Ad Multam Noctem een beschermheer, Dennis Kaatman. Dennis is onze held en heeft altijd het beste voor ons dispuut voor!

Alle dames van Ad Multam Noctem zijn actief, of actief geweest voor S.V. Oikos Nomos. Een bestuursjaar of als lid van vele commissies, iedereen op haar eigen manier.

Kortom, de dames van Ad Multam Noctem zijn actieve dames, kunnen serieus zijn, houden vooral van een boel gekkigheid!

14 februari 2016