Dé studentenvereniging van Zwolle | bestuur@oikosnomos.nl

Wervingcie

Wervingcie
Wervingcie

De wervingcie van S.V. Oikos Nomos!

De wervingcie is niet zomaar een commissie. De wervingcie is uiteraard de belangrijkste commissie van onze studentenvereniging! Wat doet de wervingcie? De primaire taak van de wervingcie is mensen werven. Wij willen als commissie zoveel mogelijk nieuwe leden bij Oikos.

Dit doen wij bijvoorbeeld door de vereniging tijdens verschillende evenementen positief te laten zien. Je kunt hierbij denken aan de open dagen van Windesheim maar ook de open dagen van de KPZ. Bij de open dagen promoten wij de studentenstad Zwolle en onze eigen vereniging. Een van de belangrijkste evenementen voor de vereniging is de Bruisweek natuurlijk.

Tijdens de Bruisweek werken wij nauw samen met de organisatie Buro Ruis die de week organiseert. Vaak zetten wij tijdens de Bruisweek leuke activiteiten neer voor alle studenten en worden er de meest geniale feesten beleeft bij S.V. Oikos Nomos. Naast de slapeloze nachten en drukke dagen is de commissie samen met andere enthousiastelingen van Oikos bezig met werven. Veel mensen aanspreken en zorgen dat zij interesse krijgen in ónze vereniging!

Dat is niet het enige wat een commissie als de werving doet! Zo moet de werving uiteraard ook een begroting maken en letten op de financiële uitgaven in de commissie zodat de penningmeester op de hoogte blijft en controle kan houden op de kosten.

De wervingcie houdt ook een warm contact met de BMR, zorgen voor actieve social media en bedenken af en toe een ludieke actie. De wervingcie houdt zich bezig met allerlei zaken die de vereniging positief uitdraagt.

Het is de leukste commissie van S.V. Oikos Nomos waar ieder jaar weer een groot aantal eerstejaars graag zich voor willen inzetten!

1 februari 2016