Dé studentenvereniging van Zwolle | bestuur@oikosnomos.nl

Vliegweek 2018

De Vliegweek

Je studentenleven pas echt een goede start te geven? Vlieg dan woensdag 29 augustus mee in de Vliegweek van studentenvereniging Oikos Nomos! Van woensdag t/m zaterdag maak je kennis met de vereniging, je medestudenten en Zwolle, door deel te nemen aan ontzettend leuke activiteiten en feestjes.

Waarom lid worden van S.V. Oikos Nomos een goed idee is:
1. BIERRR! (Voor €1,60 in de soos)
2. Hele toffe feesten in de mooiste sociëteit van Zwolle (midden in het centrum bij Stadscafé Blij!)
3. Connecties, connecties! (stages, studentenkamers, enz, enz)
4. Gewoon leuk, leuk, leuk
5. Ben je nou nog niet overtuigd?
6. Samen ben je meer dan alleen!
7. En we doen veel meer dan feesten. Denk aan een zeilweekend, workshops, koken, wintersport en kerstgala.

Onderaan de pagina kan je je inschrijven voor de Vliegweek!

Wat is de vliegweek

De vliegweek is de introductieweek van S.V. Oikos Nomos. Tijdens de vliegweek laten ouderejaars studenten je kennismaken met het studentenleven in Zwolle.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd die elke avond worden afgesloten met een gezellig feest waarbij je je medestudenten beter kan leren kennen.

Waarom de vliegweek?

Heb jij je examens doorstaan en besloten in Zwolle te gaan studeren? Maak dan kennis met het studentenleven op de introductieweek van S.V. Oikos Nomos.

Op de vliegweek kun je medestudenten leren kennen en ontdekken wat Zwolle te bieden heeft. De hele week wordt georganiseerd door studenten die al langer in Zwolle studeren, wonen en werken en zij delen graag hen ervaringen.

Ga mee!

Onze intro is geen ontgroening. Meedoen aan onze intro brengt geen verplichtingen met zich mee. Je kunt na de Vliegweek kiezen of je lid wordt van onze vereniging. Ben jij al studerende? Niet getreurd, ook dan kan jij mee op onze intro. De vliegweek sluit aan op de HBO Bruisweek en vindt plaats van woensdag 29 augustus t/m zaterdag 1 september. De kosten voor de hele intro bedragen €50,- dit is inclusief overnachtingen en maaltijden.

Inschrijven