Dé studentenvereniging van Zwolle | bestuur@oikosnomos.nl

Introweek

De Vliegweek

Wil jij het ultieme studentenleven? Wil je alles uit je studententijd halen wat er in zit? Dan is een studentenvereniging echt iets voor jou!
De Vliegweek is de introweek van Oikos Nomos, dé studentenvereniging van Zwolle. Bij Oikos kan je helemaal uit je dak gaan met leuke feesten, maar ook veel leren naast of aanvullend op je studie.

Doe mee met de Vliegweek, de week voor het échte werk begint op je nieuwe studie. Hier kun je proeven van het studentenleven met leuke evenementen, gave opdrachten en een heleboel nieuwe vrienden. De Vliegweek sluit aan op de HBO Bruisweek. Echte Oikossers nemen je mee naar een paar dagen lol trappen tot de echte binding ontstaat in je nieuwe vriendengroep.
Vlieg dus woensdag 28 augustus mee naar de Vliegweek van studentenvereniging Oikos Nomos! Tot en met zaterdag maak je kennis met de vereniging, je medestudenten en Zwolle, door deel te nemen aan ontzettend leuke activiteiten en feestjes.

De inschrijving voor de Vliegweek is begonnen! Om aan te melden klik je op ‘inschrijven’.    Inschrijven

Wat is de vliegweek

De vliegweek is de introductieweek van S.V. Oikos Nomos. Tijdens de vliegweek laten ouderejaars studenten je kennismaken met het studentenleven in Zwolle.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd die elke avond worden afgesloten met een gezellig feest waarbij je je medestudenten beter kan leren kennen.

Waarom de vliegweek?

Heb jij je examens doorstaan en besloten in Zwolle te gaan studeren? Maak dan kennis met het studentenleven op de introductieweek van S.V. Oikos Nomos.

Op de vliegweek kun je medestudenten leren kennen en ontdekken wat Zwolle te bieden heeft. De hele week wordt georganiseerd door studenten die al langer in Zwolle studeren, wonen en werken en zij delen graag hen ervaringen.

Ga mee!

Onze intro is geen ontgroening. Meedoen aan onze intro brengt geen verplichtingen met zich mee. Je kunt na de Vliegweek kiezen of je lid wordt van onze vereniging. Ben jij al studerende? Niet getreurd, ook dan kan jij mee op onze intro. De vliegweek sluit aan op de HBO Bruisweken en vindt plaats van woensdag 28 augustus t/m zaterdag 31 augustus. De kosten voor de hele intro bedragen €50,- dit is inclusief overnachtingen en maaltijden.

Inschrijven