Dé studentenvereniging van Zwolle | bestuur@oikosnomos.nl

Lid worden

Lijkt het je leuk om lid te worden van onze studentenvereniging?

Gewoonlijk word je lid aan het begin van het studiejaar. We organiseren een introductieweek om je kennis te laten maken met onze mooie vereniging. Wil je later in het jaar lid worden, dat kan ook! Stuur via het contactformulier een berichtje naar ons en dan nodigen wij je uit om een keer langs te komen op een van onze  soosavonden. Als je al iemand kent van Oikos kent mag je ook met hem/haar meekomen.

Het lidmaatschap

Het lidmaatschapsgeld bedraagt €50,- per jaar.  Als lid van Oikos Nomos kan je korting krijgen bij kroegen en winkels die je als student vaak zal bezoeken. Daarnaast organiseren we regelmatig activiteiten die alleen voor leden toegankelijk zijn, en op open feesten betalen leden vaak minder dan niet-leden. Genoeg redenen dus om je in te schrijven.

Benieuwd hoet het is om lid te zijn van Oikos? bekijk deze video!

Geen lid, maar Oikos Nomos wel steunen?

Wanneer je geen lid wilt worden, maar Oikos wel een warm hart toe wil dragen, kun je je inschrijven voor de donateursverenging. Met een zelfgekozen jaarlijkse financiële bijdrage steun je de vereniging en kan je op de hoogte gehouden worden van de stand van zaken. Interesse? Vul onderstaand formulier in en stuur het naar secretaris@oikosnomos.nl.

Inschrijfformulier donateursvereniging S.V. Oikos Nomos