Onderdeel willen zijn van S.V. Oikos Nomos, wat een geweldige beslissing! Je bent dus helemaal klaar voor je studentenleven en wilt echt alles uit je studententijd halen.

Meld je gelijk aan voor onze legendarische vliegweek. Hier kun je proeven van het studentenleven met leuke activiteiten, gave opdrachten en een heleboel nieuwe vrienden!

Bij Oikos Nomos kan je helemaal uit je dak gaan met iconische feesten, maar kan je ook veel leren naast of aanvullend op je studie. Ofterwijl het ultieme studentenleven! 

Inschrijvingen 2022

Gewoonlijk word je lid aan het begin van het studiejaar. We organiseren in de laatste week van augustus een introductieweek, genaamt de Vliegweek, om je kennis te laten maken met onze mooie vereniging. Is het voor jou niet mogelijk om aanwezig te zijn bij de vliegweek, maar wil je later in het jaar lid worden? Hiervoor hebben wij fysieke inschrijvingen dagen, of stuur via het contactformulier een berichtje naar ons en dan nodigen wij je uit om een keer langs te komen op een van onze soosavonden. Als je al iemand kent van Oikos kent mag je ook met hem/haar meekomen, stel je dan gelijk even voor aan de sooscies die achter de bar staan!

 

Voorinschrijving Vliegweek: 22 Juni t/m 15 augustus

De Vliegweek zal plaatsvinden van dinsdag 23 augustus tot zaterdag 27 augustus 2022

Fysieke inschrijving: 6-13-20 september

Intro gemist feest: 20 september

 
* De inschrijvingsperiode van 2022-2023 zijn gesloten. Houd onze instagram in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

Het lidmaatschap

Het lidmaatschapsgeld bedraagt €50,- per jaar. Als lid van Oikos Nomos kan je korting krijgen bij kroegen en winkels die je als student vaak zal bezoeken.

Daarnaast organiseren we regelmatig activiteiten die alleen voor leden toegankelijk zijn en op open feesten betalen leden vaak minder dan niet-leden.

Genoeg redenen dus om je in te schrijven!

De Vliegweek

Heb jij besloten in Zwolle te gaan studeren? Maak dan kennis met het studentenleven op de introductieweek van S.V. Oikos Nomos. In de vliegweek kun je medestudenten leren kennen en ontdekken wat Zwolle te bieden heeft. De hele week wordt georganiseerd door studenten die al langer in Zwolle studeren, wonen en werken en zij delen graag hun ervaringen.

De vliegweek is de introductieweek van S.V. Oikos Nomos. Tijdens de vliegweek laten ouderejaars studenten je kennismaken met het studentenleven in Zwolle. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd die elke avond worden afgesloten met een gezellig feest waarbij je je medestudenten beter kan leren kennen.

Meedoen aan onze intro brengt geen verplichtingen met zich mee. Je kunt na de Vliegweek kiezen of je lid wordt van onze vereniging. Ben jij al studerende? Niet getreurd, ook dan kan jij mee op onze intro. De kosten voor de hele introductieweek bedragen €60,- dit is inclusief overnachtingen en maaltijden.