Lijkt het je leuk om lid te worden van onze studentenvereniging?

Gewoonlijk word je lid aan het begin van het studiejaar. We organiseren een introductieweek om je kennis te laten maken met onze mooie vereniging. Wil je later in het jaar lid worden, dat kan ook! Stuur via het contactformulier een berichtje naar ons en dan nodigen wij je uit om een keer langs te komen op een van onze  soosavonden. Als je al iemand kent van Oikos kent mag je ook met hem/haar meekomen.

Het lidmaatschap

Het lidmaatschapsgeld bedraagt €50,- per jaar.  Als lid van Oikos Nomos kan je korting krijgen bij kroegen en winkels die je als student vaak zal bezoeken. Daarnaast organiseren we regelmatig activiteiten die alleen voor leden toegankelijk zijn en op open feesten betalen leden vaak minder dan niet-leden. Genoeg redenen dus om je in te schrijven!

Aanmelden Vliegweek

Wil jij het ultieme studentenleven? Wil je alles uit je studententijd halen wat er in zit? Dan is een studentenvereniging echt iets voor jou!
Kom kennis maken met Oikos Nomos, dé studentenvereniging van Zwolle. Bij Oikos kan je helemaal uit je dak gaan met leuke feesten, maar ook veel leren naast of aanvullend op je studie. 

Ben jij al helemaal klaar voor je studentenleven? Meld je aan voor onze vliegweek! Hier kun je proeven van het studentenleven met leuke activiteiten, gave opdrachten en een heleboel nieuwe vrienden.

De vliegweek zal plaatsvinden van dinsdag 23 augustus tot zaterdag 27 augustus 2022.

 

Wat is de vliegweek

De vliegweek is de introductieweek van S.V. Oikos Nomos. Tijdens de vliegweek laten ouderejaars studenten je kennismaken met het studentenleven in Zwolle.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd die elke avond worden afgesloten met een gezellig feest waarbij je je medestudenten beter kan leren kennen.

Waarom de vliegweek?

Heb jij je examens doorstaan en besloten in Zwolle te gaan studeren? Maak dan kennis met het studentenleven op de introductieweek van S.V. Oikos Nomos. Natuurlijk ben je ook welkom als je al student bent!

In de vliegweek kun je medestudenten leren kennen en ontdekken wat Zwolle te bieden heeft. De hele week wordt georganiseerd door studenten die al langer in Zwolle studeren, wonen en werken en zij delen graag hun ervaringen.

Ga mee!

Meedoen aan onze intro brengt geen verplichtingen met zich mee. Je kunt na de Vliegweek kiezen of je lid wordt van onze vereniging. Ben jij al studerende? Niet getreurd, ook dan kan jij mee op onze intro. De kosten voor de hele introductieweek bedragen €60,- dit is inclusief overnachtingen en maaltijden.

Geen lid, maar Oikos Nomos wel steunen?

Wanneer je geen lid wil worden, maar Oikos wel een warm hart toe wil dragen, kun je je inschrijven voor de donateursverenging. Met een zelfgekozen jaarlijkse financiële bijdrage steun je de vereniging en kan je op de hoogte gehouden worden van de stand van zaken. Interesse? Vul onderstaand formulier in en stuur het naar secretaris@oikosnomos.nl.