fbpx

Vertrouwenspersonen S.V. Oikos Nomos

vertrouwenspersonen

Heb je zorgen, voel je je oncomfortabel of onveilig binnen de vereniging, wil je een melding maken of heb je een luisterend oor nodig. Schroom dan niet een van ons te benaderen.

Van links naar rechts zijn wij:
Marieke Bruins
Frank Hesselink
Ivana van Essen
Huub Mickers

Samen zijn wij dit jaar de vertrouwenspersonen van S.V. Oikos Nomos. Even voorstellen:

Marieke is 3e jaars Oikosser en 23 jaar oud. Zij komt uit Heerde, maar woont met veel plezier in Zwolle. Marieke is student Social Work en volgt een specialisatie tot ervaringsdeskundige.

Frank is 3e jaars Oikosser, 22 jaar en komt uit het prachtige Losser. Inmiddels woont Frank al twee jaar in Zwolle en staat met één been in het burgerleven als docent geschiedenis.

Ivana is 3e jaar Oikosser en 23 jaar oud. Zij komt oorspronkelijk uit Groningen. Momenteel woont zij op kamers in Zwolle en studeert zij Social Work.

Huub is inmiddels 7e jaar Oikosser en sinds dit jaar alumni lid. Oorspronkelijk komt hij uit Brabant en is voor zijn opleiding tot hbo-verpleegkundige naar Zwolle afgereisd. Hij 28 jaar oud en werk met veel plezier in de specialistische GGZ.

Wij hebben ons verheugd om ons in te zetten als vertrouwenspersoon en klaar te staan voor onze medeleden.


Empathie, oplossingsgerichtheid en gedrevenheid zijn eigenschappen die wij dit jaar willen inzetten om onze functie als vertrouwenspersoon zo goed mogelijk uit te voeren. Buiten de klachten en meldingen hopen wij dit jaar ook een luisterend oor te bieden voor de leden die daar behoefte aan hebben.


Studiestress, financiële zorgen, uitdagingen, sociale en maatschappelijke druk, grenzen ontdekken en/of fouten maken zijn dingen die je eventueel wel herkent. Een ander perspectief, iemand die luistert of een advies waar jij terecht zou kunnen, kan dan erg helpend zijn.


Daarbij hopen wij dit jaar onderzoek te doen hoe wij in de studentenvereniging een veilige sfeer kunnen houden en waar wij als vertrouwenspersonen nog kunnen verbeteren in onze functie.