Dé studentenvereniging van Zwolle | bestuur@oikosnomos.nl

Sponsoren

 

Feestkleding365

Carnaval is al duur genoeg! In samenwerking met S.V. Oikos Nomos krijg je van de korting niet genoeg! Als Oikossers krijgen wij 10% korting het hele jaar door! Een goedkoop kostuum is prettig, haal hem snel bij feestkleding365. Kijk ook op: https://www.feestkleding365.nl/
.

 

beugel

Café ’t Beugeltje is zonder meer een van de gezelligste kroegen van Zwolle. Mede door haar ligging aan de gracht en haar unieke huisvesting in de historische Wijndragersgstoren is elk bezoek aan ’t Beugeltje een ware belevenis.

 

Windesheim logo

Sinds jaar en dag in Hogeschool Windesheim een trouwe sponsor voor de grote activiteiten zoals het kerstgala van studerend Zwolle en de introductieweek!
.

Wil jij graag je autorijbewijs, je motorrijbewijs of scooterrijbewijs zo snel, goed en voordelig mogelijk halen? Dan ben je bij Van Buuren Opleidingen aan het juiste adres. Op vertoon van je Oikos-blijpas krijg jij voor jouw rijopleiding de beste prijs én sponsoren wij de vereniging €50,- per aanmelding. Heb jij je autorijbewijs al en wil je geen motorrijbewijs? Je vader, moeder, broer, zus mogen ook profiteren van deze samenwerking! Wij zijn gevestigd in Zwolle, Dronten, Lelystad, Emmeloord, en Ermelo en zijn dus altijd dichtbij om voor jou kwalitatieve lessen te verzorgen. Check onze site: www.vanbuuren.nl/sponsor of neem telefonisch contact op: 088 – 700 1400. Je bent ook van harte welkom op een van onze vestigingen. In Zwolle zijn wij gevestigd aan De Marsweg 3.

Met een uitgebreid assortiment dankzij merken als Olymp, Blue Industry en natuurlijk het eigen merk Suitable kunt u voor elke gelegenheid slagen bij Suitable. Nog geen pak kunnen scoren voor Kerstgala? Neem dan vooral een kijkje!

 

gezelligheid

Speciaal-bier café, ABT-café en Brand proeflokaal.
Met achter de bar stuk voor stuk toppers en dat moet je meemaken!
Op het Gasthuisplein is het café al 12 jaar gevestigd.
Elk jaar wordt ons assortiment uitgebreider, met speciaal bieren
overal ter wereld vandaan. Nu nog 11 van het vat en ongeveer 40 op fles.

Voor de studenten in Zwolle hebben wij wekelijks een speciaal-bier-dag.
Alle woensdagen van het jaar (m.u.v. feestdagen) tappen we alle bieren voor €2,20 per stuk!! Niet verkeerd toch, besparing in de portemonnee en toch lekker buizen!!!
Maar natuurlijk ook op de andere 6 dagen van de week ben jij van harte welkom in de G.
Dus, tot ziens zou ik zeggen en kom ons zien ‘shinen’ vanachter de bar,
Jos, Ronald, Lisette, Mara, Sanne, Lauren, Rolant en Hilde
Openingstijden: Elke dag van de week van 4 tot 4 en ’s zomers van 2 tot 4!!!